28 Mart 2011 Pazartesi

17. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri - İzmir

15 yıldır aralıksız olarak katıldığımız 17. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında, her zamanki yerimizde, ziyaretçilerimizle biraraya gelmiş ve sıcak sohbetler eşliğinde ürünlerimizi sergilemiş bulunmaktayız.

Satış rekoru kırdığımız bu fuardanda müşterilerimizin ilgisine ve güvenine sahip olmanın sevinciyle ayrıldık. Bu ilgi ve güvene layık olmaya devam edeceğiz.
Seneye aynı fuarda aynı yerde tekrar görüşmek dileğiyle.

Tamsan Kompresör




26 Mart 2011 Cumartesi

TAMSAN KOMPRESÖR SANAYİ TİC. LTD.ŞTİ.


Şirketimiz, 1980 yılında merkezi Ankara'da kurulmuş olup, hava kompresörleri imalatı yapmak üzere üretim hayatına girmiştir.İlk yıllarda pistonlu tip kompresörlerin imalatına başlanmıştır. Yine o yıllarda üniversal tezgahlar ile imalatı yapılan parçalar, teknolojinin hızla gelişmesi ile yerini (CNC) bilgisayar kontrollü tam otomatik tip tezgaha bırakmıştır.

Firmamız yeni yatırımları ile 6500 m2'lik yeni ve modern fabrikasında sektördeki talepleri en hızlı ve en kaliteli şartlarda üretmek için çalışmalarına devam etmektedir. Basınçlı hava sektöründeki gelişmelere paralel olarak vidalı tip kompresörlerin üretimine başlanmıştır.

Şu anda, dünyada kullanılmakta olan ve büyük kabul gören vidalı tip kompresörler ile ürün yelpazesi iki misline çıkartılarak, toplamda 60'tan fazla değişik tip ve seçenekte, kullanıcıya değişken alternatifleri seçebilme imkanı verilmiştir.Üretimimizde şu anda ulaşılan 350 Lt/dk.' dan başlayan atölye tipi tank üstü pistonlu kompresörlerden, 35000 Lt/dk. (35 m³/dk.) kadar değişik tiplerde elektrik motorlu sabit ve dizel motorlu seyyar modeller üretilebilmektedir.

Yurt geneline dağılmış olan geniş bir servis ve satış sonrası hizmet ağı sayesinde kullanıcıya çok kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlanmıştır. Kalite Yönetim şekillerinden TSEK ve Uluslararası kalite sertifikası olan ISO 9001 Belgesi alınarak kalite belgelendirmesi yapılmıştır. Ayrıca Avrupa kalite normlarına göre üretim yapan firmamız CE Belgesini de kalite standardına katmıştır. Firmamız başta İngiltere ve Rusya olmak üzere çeşitli ülkelerde ihracat faaliyeti gerçekleştirmekte olup, birçok ülkede satış ve bayi ağını geliştirmeye devam etmektedir.

Dünya pazarlarına, çeşitli yurtdışı fuar organizasyonlarına ürünlerimiz ile katılarak, kalite , çeşit ,adet, fiyat ve satış sonrası hizmetlerimizi sunarak uluslararası pazarda bir marka olarak var olduğumuzu ve her platformda yarışabilecek seviyede olduğumuz, bir Türkiye markası olarak kanıtlanmıştır.

Hedefimiz, bundan böyle özellikle yurtdışı pazarlarında daha fazla etkin olarak, ülkemizin ihtiyacı olan ekonomik ve dolayısıyla siyasal gücünün gelişmesine katkıda bulunmaktır.